•   050 466 4324
  •   hoivamanageri @ gmail.com

 

Yrittäjä

Hei, olen Tuula Pölönen Hoivamanageri yrittäjä. 

Olen sairaanhoitaja Yamk ja mestaritason hermoratahieroja.

Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2004 lähtien. Vuodesta 2016 lähtien toimialana on ollut myös kotihoidon palvelujen tarjoaminen ikäihmisille ja lapsiperheille.

Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt Suomessa ja Ruotsissa mm. keskussairaalan päivystyksessä, sydänvalvonnassa, sydänsairauksien ja lastensairauksien vuodeosastoilla, myös erilaisilla psykiatrian osastoilla.

Sydämeni asia on auttaa. Ja pohtia elämän eteensä tuomia ongelmia ja etsiä niihin vastauksia. Tällä hetkellä tutkin sisäilmahaasteen lievittämistä hermoratahieronnan avulla. Lapsettomuuden hoidossa tein jo vuosia sitten johtopäätöksiä, että jo muutaman hoitokerran jälkeen hoidettavani tuli raskaaksi. 

Olen ulkoilmaihminen ja nautin pyöräilystä,  hiihtämisestä ja retkeilystä, luonnossa liikkumisesta. Olen myös kahden teinin äiti ja toiselle myös kotiopettaja. Sisäilmasta sairastumiset ovat tuoneet haastetta perheeseen, itseni homeet ja sisäilmaongelmat sairastuttu sairaaloissa, missä työskentelin ja nyt muutaman vuoden olemme olleet saman ongelman edessä lasten oireillessa koulujen sisäilmasta.

 

Asiakaspalautteet: 

Palautetta hermoratahieronnasta:

  • " Kyllä minun vaivani jäi hierontapöydälle. "
  • " Olen kärsinyt migreenistä lapsuudestani lähtien. Jo muutaman hierontakerran jälkeen migreenikohtaukset väheni ja nyt viimeisestä migreenikohtauksesta on mennyt jo kuukausi! "

Palautetta kotihoidosta:

  • " Tuulaan voi luottaa, asiat tulee hoidetuksi. "
  • " Tuula tekee työtä sydämellään, hän ymmärtää meitä laitapuolen kulkijoitakin ja hyväksyy meidät ihmisenä. " 

Tuula

 

Jätä meille viesti

1 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Hoivamanageri yhteys